Thursday, November 24, 2011

Saya tak keterlaluan..

Tadi tengok TV.. seorang wartawan interview retis yang saya tak pasti namanya tapi saya kenal retis tu masa dia berlakon bersama Aaron Aziz.. bila wartawan tanya mengenai gambar berpelukan, katanya itu biasa la boyfriend dengan girlfriend dan katanya lagi saya bukannya post gambar yang keterlaluan...



P/S: Berpeluk tu tak keterlaluan ea? huh... baru tahu.. tapi, bukan muhrim tuuu...


Malam ni  kena tidur awal, esok out station lagi (=.=)


Assalamualaikum semua... selamat malam..




33 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Lebey baik diaM KhEN

Cik Asma BLuppy said...

pelik jugak tu.....haish!

Mohamadazhan.com said...

pemikiran artis yang merosakkan penonton terutama orang muda yang tergila2kan sgt...masalah btul...

Tukang Karut said...

biasa la tu!

Syafiq Ahadin said...

memang haram! tapi bila dah jadi trend.....camtu lah jadinya.

Busy sangat! goodluck! :)

merindu lah dengan blog ni. :)

Подтверждаю said...

wa'alaikummussalam..
hm..hati sudah tidak mampu melihat perkara/jalan kebenaran. semua yang tidak disukai-Nya dipandang mulia oleh si buta.haih..terbalik..terbalik..


ok, selamat malam malian ;)
moga mudha bangun solat subuh pagi ni~

JR said...

Memang ramai artis tak tau hukum agama atau buat2 tak tau. Nak harap persatuan artis betulkan iman dia orang pun tak boleh sebab kepimpinan artis pun 2x5...

Entri terbaru di blog JR:

"Awas...Air Mata Wanita Boleh Membunuh Lelaki"

Bui Junaidi said...

artis biasalah..huhu

semutsengal said...

peluk bantal peluk je..Halal tuu.

Yatie Awang said...

dia orang ni cakap tanpa berfikir...cam tu lah jadinya

aizamia3 said...

jawapan yang sungguh tak releven..

Gen2Merah said...

memang kalau artis2 ni... terutama yang pempuan tu.. sedap2 mulut ja bagi jawapan yang kontorversi..

El-Janna said...

kita doakan la supaya mereka berubah-.-"

Iffah Afeefah said...

siti saleha ke

dunia2

alif haris said...

hmm dunia skrg memang cmtu kak .. rosak rosak =,=

sergeant keroro said...

retis zaman sekarang..

suha said...

moga mereka diberi hidayah..insyAllah (^_^)

Sunah Sakura said...

bila jahil, jadi gitu la..

Ros said...

Salam ziarah..

Kancil 8349 said...

terlalu cetek ilmu...ndak malu kata macam tu...kesian mereka...

miss inna said...

nmpknya retis tu dah tersalah konsep dan pemahaman...

visitme@FaTiN cOrNeR said...

oo..tak keterlaluan.tp ketaklaluan je..hehe..

slmt bertugas!!hehe..

Nur Zulaikha said...

bila tak keterlaluan menjadi kebiasaan...

Pondok Usang said...

fuhh.. semoga kita semua ada keazaman di tahun baru ini..

L said...

artis bukan contoh....


jom bacer jup..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

L said...

silap link smlm... hehhe

jom baca kejap..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

Santri T.P.I.N.I said...

memang teruk! agaknya tak tau mana yg halal dan mana haram...dunia oh dunia!

Anak Wak Mail said...

zaman sekarang berpelukan tu biasa bagi diorang..

lieynanilaz said...

bila sesuatu itu sudah menjadi budaya dan ikutan...bagi mereka tidak keterlaluan...adehss..

Selendang Merah said...

dunia akhir zaman manusia kian alpa...benda haram pon jadi halal!

delarocha said...

artis mmg camtu..

Rtp Farra Arisha said...

this is getting worse! :O

kiera'sakura said...

hurm, semoga dia tue diberi petunjuk.. amin