Tuesday, November 22, 2011

Ustazah pun minat bola..



Sebenarnya bukan tu nak cakap.... lepas menjalani fisioterapi kat hospital pagi tadi saya pergi kerja cam biasa.. harini kerja tak banyak sangat cuma bantu kerja kawan-kawan sikit.


Cuma nak cakap.. time nak gaji jer mesti ada benda yang hilang, kalau tak hilang mesti rosak pastu kena beli lain... ntah camne tetiba spek mata saya rosak... selalunya cenggitu la, tak sampai setahun pakai mesti jahanam.


Lepas balik kerja terus pergi pekan Masjid Tanah untuk buat spek yang baru. Lagipun power dah naik, sejak akhir-akhir ni kepala saya kerap kali berpusing mungkin sebab silau dah semakin tinggi...


 P/S: Ustazah pun minat bolat tau...


-Mek limah menunjukkan semangat dan sokongan yang padu kepada Harimau Muda semalam-

18 comments:

Подтверждаю said...

as salam..
niena!!!
pakcik kembali!! =p

power suda kena naik,hm..bahaya tu..meningkatkan risiko tekanan dalam mata bila dah tua kelak. glaukoma pun boleh terjadi.wallahua'lam.

tak mau buat operation? sekarang kan dah canggih. guna laser je. hari tu buat, hari tu juga boleh lihat macam biasa. insya'Allah..

eh. ustazah memang minat bola~ าฟไฟหฟื ยฟาปแรา หำิฟเร ิีาะรืัฟใ ้ี้ี

izamin said...

wah,, kak limah pon semangat semalam.. ekekkee

ariana said...

tak salah kan ustazah minat bola..kira riadhah tu..

Akak ni pun patutnya dah kena pakai spek..tp..cuma pakai masa membaca je..huhu

CikGu Ma said...

cerita bola sana sini =)

Kurang vs Lebih

El-Janna said...

hahk biasal tu kak. meh la sponsor spek saye jugak^^

best la kak limah ni^^

http://bbyuya.blogspot.com/2011/11/konsert-moovment-2011-bersama-far-east.html

tolong komen kat entry ni.. hehe nak menang kontest la^^ thnks^^

miErah halim said...

wow...kak limah pon semangat tu..

Aki said...

pergh.. skrg ni mata akak dah power balik ar?? :-p.. he he he.. terbaik.. Kak Limah pun terbaik..

JR said...

Kak Limah pun minat bola...patutlah Malaysia menang....

Entry terbaru JR berkaitan bola:

Bola: Media Indonesia Kutuk Team Malaysia?

Iffah Afeefah said...

bolat?

hehehe

kak limah pon boleee

mas saari said...

sama cam akaklah, power spek pun dah naik! nak kena buat baru gak..

Sunah Sakura said...

hahaha..edit edit!!!

eita said...

kalau power naik tu memang kena tukar..kalau tak mesti sakit kepala...penglihatan pun tak seimbang...
kak limah memang salah sorang dari peminat bola...kih3

aimie amalina said...

hayooo
akak
kene jage mate lebih ni taw..
emm
ustazah pon nak rock gak =p


heee
ha..x taw la kak nak p bile,
makcik x gitaw lagi.hehheeh

Pondok Usang said...

umang aii.. dasat mak limah ni rupenye ye..

Citarasa Rinduan said...

nieda buat fisiterapy kat hospital mana dik??
moga cepat sembuh

Fendy said...

ustazah kene jaga pandangan sebab most pemain x tutup aurat...bukan stakat ustazah, semua umat Islam sekalipun.....kak lima pon kene jaga pandangan..sebab kita ada agama dan adab...

Syafiq Ahadin said...

diorang kena rasuk Mak Limah. Hehe! patut kita menang. Takda arr...

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Patutlah menang...bukan kaki bola je minat, haha...