Thursday, December 8, 2011

Download Full Movie Ombak Rindu

Selama ni dengar rakan sekerja jer dok cerita pasal citer tu... kata diorang best cciter tu, siap nangis-nangis lagi.. teringin gak nak tengok..tapi, errr.. mak dah pesan jangan gi tengok wayang, hmmm... nak update blog punnn tak sempat apa lagi tengok movie ye tak?


Tetiba ada orang share kat pesbuk menda ni.. jadi saya pun dengan teruja terus mengklik... wah, memang best tengok citer tu... terharu, meleleh air idung... jadi tak best rasanya kalau saya tengok sorang, hmm... rasa cam tak sedap hati je kalau tak ajak member tengok sama... kepada yang dah tengok tu mesti nak tengok lagi kan... termasuk kali ni dah 4 kali saya ulang citer ni... ha, apa lagi... sila ke SANA ye untuk tontonan bersama...





29 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Cptnyeee. Td jmpa da satu link tu. Tkjt

Anonymous said...

x de pun ombak rindu..gambar hantu adela....

Iffah Afeefah said...

Mls nk bkk ley x haha

maszull said...

assalamualaikum niena...x ada ombak rindu pun tapi kuar ombak hantu la...:)

cheqwa said...

perrgh,cepatnya dah boleh download movie ni ^_^ tq akak

Citarasa Rinduan said...

niena--
agak2 kak dapat ker tonton..??

cheqwa said...

akak tipu~ sobbssss :( hehe

L said...

hehe.. besh ka nih..

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/aku-sayang-parent-aku-korang.html

K O R I E said...

huh! trick ni!

gilak~ dgr bunyi pun dh berdebar ~

Pamie said...

hahahantu :P

Подтверждаю said...

as salam..
ada gambo hantu?
haha..tamau klik!!

=p

pakcik teringat gambo sebelum ni. cish! cish! Xp

boleh terselit momok kat jalan~


cerita ombak rindu?cerita apa tu? pakcik tak tau pun. haha.. <---tak amik tau. dari drama ke? macam nur kasih??

Sunah Sakura said...

heh...hari tu usop ade share kat wall fb gak..ekeke..

Nur Zulaikha said...

akakk...mau sakit pankress ni..huhuhu

Selendang Merah said...

hahahaq..akak tipu, tu muka awek lah, comel giler..:D

syrupmasin said...

haha,,.yeahh terkene jugak smlm :D

mas saari said...

tak baik tipu tau!!
nasib baik open kat tab lain...huhuhu

Aki said...

ha ha ha.. comel je ea.. Lisa surihani ke tu?? :-p

Kalamhati said...

salam niena..

hahaha mmg best!tangkap leleh punya..sabo je la kan.=p!

niena sihat ko?lamo kak wan tk tnya kaba..huhu

miss inna said...

haha! inna dah tahu dah. tu bukannya ombak rindu tp mesti video clip hantu kan...

visitme@FaTiN cOrNeR said...

xtgk lagi movie nie..huhu..*ketinggalan..

delarocha said...

hurm.. mcm menarik

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

cett
tipah tertipu...

kiera'sakura said...

jahat!!!!!! :p

Bui Junaidi said...

nasib baik bui bukak komen dulu..hahahhaa..

dyy said...

hahaha kuang asam! panas seluruh badan aku terus. hahahaha aduii nak mati dibuatnya nengok gambo ituu.

dyy said...

gilo! hahaha panasssssssssss badan akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! macam hilang kejap nyawa aku dibuatnya haha! nasib pic mode aku mild tak berape nampak. :D

Pojiekyra said...

waaa..!! takut..akak nie..kalo bukak tghmlm conform xley tdo da huhu

Lelord said...

huhuhu tamo la ngeri lak...x bek tau akak kat doha ni camne nak tengok....

syiela said...

buka kat tab lain tetiba bunyik lain.. sah kena tipu