Sunday, December 11, 2011

Sampai Sudah...

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.. selamat pagi dan salam sejahtera buat reader yang bukan muslim... apa khabar semua? sihat? amacam... dah puas tengok movie OMBAK RINDU ? hmm... jam 2230 semalam saya dah selamat sampai ke rumah.. Alhamdulillah sampai dengan selamat walau hujan lebat sepanjang jalan dari Gua Musang ke Kota Bharu..


Pagi ni hujan sangat lebat, mungkin banjir ke dua bakal berlaku.. kalau tu dah suratannya apa mahu buat, itu dah ketentuan Allah.. nampaknya percutian kali ni terpaksalah dibatalkan... Yang penting dah dapat pulang ke kampung dalam keadaan selamat... Alhamdulillah... Bila dah cuti kat kampung InsyaAllah mungkin ada sedikit masa untuk blog.


Ok lah... stop di sini dulu, lepas ni nak hantar mama cayang pergi hospital, dia tak sihat.. demam & asthma, hmm... doakan mama cepat baik ye kawan-kawan.. bye..


17 comments:

Gen2Merah said...

cuacaskrg tak menentu kan.. jaga diri selalu.. smoga segalanya d permudahkan..

Harap juga Mama Niena akan sembuh cepat.. (",)

Lelaki Ini said...

tue la..
rasanya ada lagi banjir kedua nieyh!

miss inna said...

akk cuti lagi ker?
bestnya dpt pulang rumah..^^

Syafiq Ahadin said...

take care ye Kak! :)

maszull said...

assalamualaikum niena...moga mak cepat sembuh yer...:)

mas saari said...

moga mama niena cepat sembuh!

Iffah Afeefah said...

Ooo sampai da
alhamdulillah
sy pon sampai da klcc wakaka

Yatie Awang said...

hati2 semoga selamat sampai... Doa buat mama cepat sembuh

kiera'sakura said...

mudah-mudahan. amin

JHaZKiTaRo said...

moga mama cepat baik.. insyaALlah.. anyway, salam kenal.. kalau nak baca my experience travel ke 46 buah negara, sila2 la singgah my blog (Aku Sebutir Pasir).. :)

Ila Aqilah said...

kita dah tengok ombak rindu! thee

cuaca tak menentulah kak, jaga kesihatan..huhu

Cik Pulau said...

kak balik KB ko??? hehehe

visitme@FaTiN cOrNeR said...

arghh..xtgk lg ombak rindu..selmat bercuti! smga mak akak cpt sembuh..

Bui Junaidi said...

bestnya bercuti..hehe..semoga ibu Niena cepat baik yer..take care

fazrulnoor said...

x kesampaian nk tg ombak rindu

Подтверждаю said...

as salam..
alhamdulillah ;)


selamat bercuti~
ombak rindu? pakcik pun baru tau tu filem. huhu.. tak minat sangat tengok movie ni.

by shahamri.com [SA] said...

Salam dari blog www.shahamri.com.Shah dtg melawat blog ni..nampaknya blog ni ada hutang entri di blog shah..jom baca di kat bawah nyh..follow sekiranya anda ikhlas sahaja ye..

1.Blog Kena Hack Lagi
2.Dapatkan Headline Animator blog shahamri.com
3.PANAS! servis percuma shoutbox akan dihentikan.