Saturday, April 21, 2012

Eh....nak update lah.

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh... selamat tengahari dan salam sejahtera kepada reader yang bukan muslim.. apa khabar semua...? erm.. ada lagi ke yang jenguk ke blog kite yang dah lama bersawang  nie... wahh.. rasa malu kepada blog sendiri, dah lama tak membelai beliau..

Masa agak kesuntukan, InsyaAllah.. 1day saya akan kembali seperti dulu, mungkin setelah sah bergelar sebagai puan isteri kepada encik suami.. sekarang agak sibuk menguruskan hal kerja dan urusan  permohonan untuk melangsungkan pernikahan..

Masih ada 6 minggu lagi baki untuk memegang status bujang a.k.a anak dara. InsyaAllah selepas kad siap dicetak saya akan menjemput sahabat-sahabat blogger.. tu pun kalau sudi nak datang la... (^.^).

Maafkan saya sekiranya la dah tak bertegur.. bukan tak sudi, tapi masa betul-betul amat terhad, kat office sibuk buat kerja... dah balik ke rumah memang malas nak on lappy.. kalau bukak pun biarkan camtu je kat atas meja sampai la nak pegi kerja esok pagi pulak. Cuma sekarang ni jadi silent reader je lah, hanya itu je yang mampu.. ok, stop dulu... jumpa lagi.. TATA...

24 comments:

Santri T.P.I.N.I said...

takpe... kami faham, take your time.

Mr.She said...

wahh kak niena dh nk kawen? tahinah2~ ^^

mas saari said...

wah..diam2 dah nak bergelar isteri, jangan lupa jemput ye!

Tentang Kita said...

uruskan hal2 penting dulu..bila dah selesai baru lah mula berblog semula..cuci semua sawang tu ek...semoga happy sokmo ^__^

maszull said...

assalamualaikum niena...wah dah buat persiapan yer semoga semuanya berjalan dgn lancar ye...:)

Cara Pemesanan Trica Jus said...

yehaa keep learning sob...

Atiqah Wadiah said...

wow!!dh nk jd isteri org lah..congrat akak :)

jehanfrhin said...

wah.. selamat melangkah ke alam perkahwinan!! :)

Iffah Afeefah said...

xpe kak

utamakan y penting dlu k

Nani Neijie said...

wahhhhh...dah nak kawin ke? tahniahhh...:D mesti syok kan? hehe

haaa..kita ada cadangan yang baik untuk hadiah hantaran..kalo nak tahu? sudi2 kanlah diri menjenguk blog kita..ehhehe

Diana @ BKKC said...

wah..nak tukar status dah ke? memang akan bz memanjang lah nt/ wish everything OK n berjalan dengan lancar

randy said...

Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!

Randy
randydavis387@gmail.com

Prettywrite said...

selamat pengantin baru..
datang dari blog jiji yu :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

sy dtg, sy dtg..waa bestnya dh nk jd puan seri ye puan? hehe..

miss inna said...

kak niena nak kahwin dah ke? wah, tahniah2x! im glad to hear that.. :D

Princess ugly duck said...

salam.tahniah kak niena...dah nak kwen rupanya...

Mekar said...

Lama tak singgah. Selamat pengantin baru niena.

c u m u h a m a said...

Assalamualaikum :)

Maaf yea mengganggu .Nak minta tolong skit boleh ?

Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share skali la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

Warna Warni Kehidupan said...

wah..nak kawen dah.. tahniah..

Alif Ismail said...

Salam Ziarah Ramadhan...

Selamat Menjalani Ibadah Puasa dengan penuh istiqamah...

http://www.alifismail.com/2012/07/salam-ramadhan-al-mubarak.html

maszull said...

assalamualaikum niena...selamat hari raya mama dtg beraya kat sini...:)

Alif Haris said...

assalamualaikum kak :)

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Rizal Slaughterheart said...

Lama Niena x update blog... huhu