Tuesday, May 20, 2014

Pencarian Bloglist

Nampak tak betapa kosongnya blog nie? takde seri langsung .. so niena berfikir-fikir sape la yang nak dimasukkan ke dalam bloglist niena ni ye? dalam fikiran nie dah ada .. sahabat blogger lama2 yang masih aktif.. yelah, dah lama tinggal dunia blog kan.. dulu lain, sekarang lain .. so sape yang sudi boleh la tinggal link kat sini.. kalau niena minat , secara otomatik laaa niena masukkan link korang ..

7 comments:

Kak Tie said...

dah besar anak..nampaknya kena bagi adik la tu,buta teman bermain

Kak Tie said...

owh..ye..akak tgk pix kat header atas tu..hihi

✿ pink velvet ✿ said...

salam singgah :)

http://pinkvelvet-07.blogspot.com/

suha said...

blog saya!!! (walopon dh x aktif hahaha)

ury said...

saya pun nak letak link juga lah sini...

Kira Sakura said...

kalau sudi letakkanlah link blog saya. walaupun saya tidak otai gituuuuuuu

kihkihkih. kadang syok kn tgk blog kosong simpleeeee je

Ania said...

Salam kenal! Blognya nice! Saya lihat bahwa Anda upload banyak foto.
Apa Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang?
Kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Coba servis kami tanpa registrasi:)