Tuesday, December 29, 2015

JUS KESIHATAN CLEARSTROLL

ANDA SAYANGKAN

KELUARGA BUKAN ???


PENINGKATAN KOS SARA HIDUP DEWASA INI SEMAKIN MEMBUATKAN ANDA TERTEKAN .. PERLUKAN OVERTIME !!! BUAT PART TIME !!! KERJA MELEBIHI 12 JAM TANPA REHAT YANG CUKUP... BUKANKAH ITU MENDERA DIRI SENDIRI ??? KALAU SAKIT SIAPA YANG SUSAH? BUKANKAH SEMAKIN MEMBEBANKAN???

DAN !!!!


TAHUKAH ANDA PEMBUNUH NOMBOR SATU NEGARA ADALAH PENYAKIT JANTUNG ??? YAAA.. !!! PENYAKIT JANTUNG AKAN SENTIASA MENJADI PENYEBAB KEMATIAN NO 1 SEKIRANYA ANDA MENGABAIKAN JANTUNG ANDA, BADAN KURUS JE DAH PERASAN SIHAT !!! TAHUKAN ANDA TAHAP KOLESTROL SESEORANG ITU BUKAN DITENTUKAN MELALUI SAIZ TUBUH BADANNYA???KINI HAPUSKAN KOLESTROL ANDA DENGAN CARA MUDAH... HANYA MINUM SAHAJA MENGIKUT ATURANNYA INSHAALLAH DALAM MASA SEMINGGU SAHAJA BACAAN KOLESTROL ANDA AKAN BERADA DI PARAS NORMAL.. BUKAN CAKAP KOSONG !!! KAMI ADA BUKTINYA ....


TUNGGU ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


BUKAN ITU JE TAU !!! IA JUGA DAPAT MEMBANTU MERAWAT PENYAKIT-PENYAKIT LAIN... STROKE, SAKIT DADA, SALURAN DARAH TERSUMBAT, DARAH TINGGI, KENCING MANIS, GOUT, ASTHMA, BATUK, SELSEMA, MEMULIHKAN TENAGA BATIN, MEMBANTU ANDA MENURUNKAN BERAT BADAN, MELAWASKAN SISTEM PENGHADAMAN, MASALAH ANGIN DALAM BADAN, MENINGKATKAT SISTEM IMUN, YANG PALING BEST DAN BOLEH JADI BERITA BAIK BUAT IBU-IBU IANYA DAPAT MEMBANTU PENGHASILAN SUSU BADAN, SANGAT SESUAI UNTUK IBU YANG BARU NELAHIRKAN BAYI !!! INI BARU SEBAHAGIAN JER, BAAAANYAK LAGI KHASIAT-KHASIAT YANG TERSEMBUNYI.  CUKUP PAKEJ !!! GILER TAK BEST !!!

PSSSSTTTttTttt !!! PERUT BUNCIT???? EHHHH.. JUS CLEASTROLL PUN BOLEH MEMBANTU TAU... !!! TAK CAYE? HAAA TENGOK NI....


KALAU DENGAN KESIHATAN PUN MASIH NAK BERKIRA TAK TAHU LAH NAK CAKAP APA KANNNN... KESIHATAN ANDA TERLALU MAAAAHAL SEBENARNYA DAN TIDAK TERNILAI ... BAYANGKANLAH WAJAH-WAJAH YANG TERSAYANG, ANDAI BERLAKU PERKARA YANG TIDAK DIINGINI APA YANG BAKAL TERJADI DENGAN MEREKA ???

ISHHH.. KANAK-KANAK PUN BOLEH AMALKAN LAH.... 100% BAHAN ASLI, 50% ISIPADU NYA ADALAH MADU ASLI... SALAH SATU BAHAN YANG KAMI GUNAKAN ADALAH MADU TUALANG BORNEO .. BAHAN-BAHAN LAIN ADALAH LEMON, JUS HALIA, JUS BAWANG PUTIH, CUKA EPAL, ZAAFARAN DAN REMPAH RATUS TERPILIH, PRODUK HOMEMADE DAN DIBUAT DENGAN PENUH KASIH SAYANG KHAS UNTUK PENGGUNA-PENGGUNA YANG DIKASIHI.

JIKA ANDA BERMINAT BOLEHLAH WHATSAPP KEPADA KAMI: 
=============================

TAIP: CLEARSTROLL

UNTUK DAPATKAN LAYANAN DENGAN SEGERA !!!


019-2802802 / 013-6450645

==============================

SEKIRANYA ANDA BERMINAT UNTUK MENJADI STOKIS/AGEN JANGAN SEGAN SILU UNTUK MENGHUBUNGI KAMI...

>klik untuk lihat dengan lebih jelas<

HARGA:


RM62.00 + RM6 POS S/M
DAN RM9 S/S
(TAMBAH RM3 BAGI S/M DAN RM5 BAGI S/S UNTUK SETIAP SATU BOTOL YANG SETERUSNYA)

TETAPI !!!!!! 

KINI KAMI BERIKAN  ANDA HARGA PROMOSI DENGAN PENJIMATAN MELEBIHI 25% !!!!!!!!!!!! 


RM45.00+ RM5  POS S/M
DAN RM RM 8 S/S
(UNTUK BOTOL YANG KE 12 PUN HARGA POS TETAP RM5)

ATURAN PENGGUNAAN JUS CLEARSTROLL

*Sebaik sahaja bangun dari tidur terus ambil 15ml jus clearstroll, lepastu bolehlah gosok gigi, ambil wudhuk, solat dan sebagainya. Untuk malam pula ambil dalam jumlah yang sama iaitu 15ml sebelum tidur. 

JADI ... APA TUNGGU LAGI ??? SEGERA DAPATKANNYA SEKARANG ... JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI SERTA  JANGAN LUPA SINGGAH DI FAN PAGE KAMI YAAAA !!!
No comments: